NOTÍCIES

Feliç 2019!!!!

Clicau a les campanes per escoltar les nadales!!!

 

MAMMA MIA EL MUSICAL

MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR 2018

AMB EL LEMA "PUJA L'ALEGRIA!!"

TEATRE CATALINA VALLS 12 I 13 DE JUNY

Els alumnes del grup de teatre Ceip Gabriel Vallseca enguany estan preparant el musical Mamma Mia per fer pujar l'alegria del públic i fer-los ballar i cantar amb nosaltres!!!

L'argument de l'obra és el següent: Donna, una mare independent i soltera, propietària d'un petit hotel en una idíl·lica illa grega, està a punt de deixar que marxi Sophie, la filla a la qual ha criat sola. Donna ha convidat les seves dues millors amigues al casament de la seva filla, Rosie, una dona pràctica i lògica, i Tania, rica i multidivorciada. Les dues són ex membres de la seva antiga banda, Donna and the Dynamos. Per la seva banda, Sophie també ha fet tres invitacions molt especials. Decidida a trobar un pare perquè la porti a l'altar, convida a tres homes que van visitar la paradisíaca illa fa 20 anys. Durant la divertida organització de la boda, floriran nous amors i es reviuran vells romanços en una illa plena de possibilitats

Els actors i actrius són:

Soufian Aknioui, Ibrahima Barry, Fatoumata Bayo, Cristina Livada, Miguel Ángel Marí, Soraya Mingorance, Jessica Ndubueze, Tristan Pugliese, Fatoumata Badjinka, Yoana Yordanova i Grace Okosun.

SANT ANTONI 2018

El passat 18 de gener de 9:00 a 14:00 celebràrem les torrades de Sant Antoni a l'escola, comptàrem amb la participació de la batucada de Colomets per a la pau, la colla de Dimonions de l'escola i Dimonis de Factoria.

Els dimonis varen passar per les aules a visitar als alumnes mentre eren perseguits  per Sant Antoni amb una granera perquè no molestessin als nins i nines, a les 10:30 vàrem començar a torrar perquè començant pels més petits tots poguéssim berenar. A les 12:00 varen sortir al pati la colla de dimonis i la batucada amb el dimoni que havien fet els alumnes de la colla i varen lluitar amb Sant Antoni que com cada any va guanyar als dimonis!!!

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICACIÓ DELS ALUMNES MEDIADORS AL CONGRÉS DE CONVIVÈNCIA DE LA UIB

 

 

 

 

 

 

NOU EQUIP DE MEDIADORS I MEDIADORES

Ja tenim nou Equip de mediadors i mediadores, els nous iniciaran la seva formació durant el mes de gener i estaran acompanyats i assessorats per l'equip de mediació que els ajudaran a aprendre a ajudar a gestionar els petits conflictes de manera pacífica. La setmana passada es varen reunir per primera vegada i varem fer una dinàmica de presentació de la que tots varem disfrutar molt. Això és un equipasso!! Enhorabona!!

 

 

 

 

 

NADAL 2017

Com cada any varem celebrar el festival de Nadal amb la participació de tots els alumnes de l'escola, les families varen gaudir moltíssim!! Moltes gràcies a la mestra de música Margalida Pons pel seu esforç i a l'Amipa que com cada any va sortear unes cistelles entre les families assistents i enhorabona a mestres i alumnes per lo bé que va sortir tot!!! Gràcies especials a les famílies que ens varen venir a ajudar a decorar!!!

També volem agrair a SOS MAMÁS DE BALEARES que ens varen fer arribar un regalet de Nadal per cada un dels nins i nines de l'escola!!!

 

 

 

 

LES VERGES 2017

La nit del 20 d'octubre se celebra a Mallorca una de les tradicions de galanteig més antiga de les Illes Balears, la revetlla de les verges. Durant la festa, els nois surten en cercavila pel poble passant casa per casa per cantar una serenata sota el balcó de la noia estimada, a qui regalen un clavell. Les noies els corresponen amb bunyols i vi dolç.

Aquest divendres dia 20, com cada any, vàrem celebrar la tradicional festa de Les Verges. A les nou varem encendre els fogons per començar a preparar els bunyols mentres els més petits ens visitaven per aprendre com es fan. Després tota l'escola els varem menjar, estavem boníssims!!!

Després del pati,  tota l’escola es va reunir al porxo per esperar als alumnes de cinquè i sisè que ens varen cantar els "Clavelitos" acompanyats de na Marga i n'Asun.

Volem agrair a l’AMIPA la seva colaboració!!!! Gràcies!!

© Ceip Gabriel Vallseca.